Natuur

2 Reacties

 1. Harry Stukker

  Hallo Dennis,
  In 2016 hebben we elkaar even ontmoet en gesproken in het Snøhetta vierpoint bij de Dovrfjell. Je was toen bezig om op een hele speciale manier opnames te maken met ‘zelf geknutselde’ apparatuur.
  Een paar weken na onze thuiskomst heb ik toen gekeken of er iets van op je site stond, maar helaas…… Vandaag, bij de voorbereiding van onze reis in juni vonden we je kaartje terug en heb ik opnieuw op je site gekeken, maar helaas…..
  Wel hebben we een hele mooie serie buitenopnamen gezien, waarvan er een heleboel, onmiskenbaar, in Noorwegen zijn gemaakt.
  Onze vraag is nu of er wat van die opnames is terecht gekomen. Zo ja, waar kunnen we die zien en zo nee, waarom niet.
  Het experiment leek me zo interessant. Daarom, als je er wel andere opnames van kunt laten zien, zijn we daar ook benieuwd naar.
  Bij voorbaat al dank voor de moeite die je evt. neemt om te antwoorden en een vriendelijke groet van inaenharry stukker.

  Antwoord
  • Dennis

   Beste Ina en Harry,

   Leuk dat je nog eens terug denkt aan onze prachtige vakantie in Noorwegen afgelopen jaar. Ik kan me nog goed dat moment herinneren waarbij helaas boven aangekomen mijn accu van mijn slider leeg was… Ik heb hier zeker een mooie film van gemaakt maar heb deze op youtube weggezet en niet onder mijn website. Ik zal er nog eens over nadenken of ik dat niet toch moet doen. De link waar je de film kunt bekijken is: https://www.youtube.com/watch?v=NrW074VmbaI. Ik ben zeer benieuwd naar je reactie van deze film!!

   Dennis van de Ven
   VDV Fotografie

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *