Cursussen & Workshops

VDV Fotografie richt zich op het aanbieden van pakketen op maat. Ben jij opzoek naar een start in fotografie of wil je je fotografie skills uitbreiden? Neem dan contact op!

Basiscursus!

Fotograferen moeilijk? Welnee! Na deze fotografie cursus kun jij gegarandeerd mooie foto’s maken met jouw camera. We behandelen elke situatie die je kunt tegenkomen en geven je handige tools om zelf aan de slag te kunnen.

Lightroom

Tijdens de cursus Lightroom leer je hoe je een geordende bibliotheek van je foto’s maakt. Hoe kan je na 5 jaar foto’s nog terug vinden? Ook leer je foto’s te bewerken en met de ideale instellingen te exporteren.

Photoshop

Bij de cursus Photoshop krijg je alle tools om foto’s te combineren. Knippen en plakken, maar dan digitaal! Even iets weghalen uit je foto, geen probleem. Een leerzame en gezellige cursus.

Strobistfotografie

Deze cursus staat in het teken van het combineren van bestaand licht met flitslicht. Op deze manier krijg je controle over de hoeveelheid, kwaliteit en richting van het licht. In één middag leer je alle ins en outs van flitsen met een speedlight.

Studiofotografie

Altijd al prachtige portretten willen maken? In deze cursus leer je hoe licht werkt en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Doordat er een model aanwezig is en de groep klein is kunnen we vooral heel veel gave foto’s maken.

Contact
Telefoon

+31 (0)6 48 56 47 57

Werkzaam regio Eindhoven