Cursussen & Workshops
Kalender
29 mei 2019 - Lightroom
Heb je altijd al meer uit je foto’s willen halen? Aarzel niet en klik snel op de knop hiernaast. Hier vind je alle informatie over de workshop Lightroom!
30 mei 2019 - Roofvogelfotografie
Altijd al een van de machtigste dieren in de lucht willen vastleggen? Met de workshop roofvogelfotografie leer je hoe je deze heersers kunt fotograferen. Zo zullen arenden, haviken, valken, buizerds en uilen zullen je lens passeren. Met als kroonjuweel de machtige Amerikaanse Zeearend, deze heeft een spanwijdte van 2 meter! Klik snel op de knop rechts voor meer informatie!
2 juni 2019 - Fotografie in 1 dag!
We leven in een wereld waarbij beeldtaal belangrijker is dan ooit. Telefoons kunnen steeds meer en digitale camera’s worden steeds goedkoper. Maar hoe krijg ik nu het beeld dat ik in mijn hoofd heb ook vastgelegd? Met deze 1 daagse cursus leer je de basis van fotografie. Klik snel op de knop rechts voor meer informatie!
6 juni 2019 - Studiofotografie
De workshop studiofotografie staat in het teken van het leren maken van mooie studiofoto’s van personen. Dit is de ideale workshop voor iedereen die meer wilt leren over het fotograferen met behulp van studiolampen/flitsers. Klik snel op de knop rechts voor meer informatie!
12 juni 2019 - Lightroom
Heb je altijd al meer uit je foto’s willen halen? Aarzel niet en klik snel op de knop hiernaast. Hier vind je alle informatie over de workshop Lightroom!
29 juni 2019 - Strobist fotografie

De workshop strobist fotografie staat in het teken van leren flitsen met een speedlight. Dit is de ideale workshop voor iedereen die meer wilt leren over het fotograferen met behulp van flitslicht zowel op je camera als van je camera af. Klik snel op de knop rechts voor meer informatie!